Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik de shirts en shorts van noshirt het beste wassen?
  Was je shirts en shorts bij voorkeur op 30 of 40 graden en houd kleur bij kleur. Gebruik een speciaal wasmiddel voor de zwarte of witte was. Kijk hier voor uitgebreide wastips.
 • Mogen de noshirts en noshorts in de droger?
  Ja. Maar aan de waslijn drogen ze ook uitstekend. Gebruik je een droger om je noshirt of noshirt te drogen, zet deze dan op de meest voorzichtige droogstand (voor delicate was). Als je de shirts en shorts van noshirt op een te hoge temperatuur droogt, bestaat namelijk de kans dat de kwaliteit achteruit gaat en dat ze onnodig krimpen.
 • Van welke kwaliteit katoen zijn de producten van noshirt gemaakt?
  De shirts en shorts van noshirt worden gemaakt van Supima katoen, geteeld in de VS. En dankzij de toevoeging van een beetje elasthaan sluiten ze goed om je lichaam, blijven ze ademen en lubberen ze niet.
 • Krimpen de shirts en shorts van noshirt?
  Ja. Omdat de shirts en shorts van noshirt zijn gemaakt van katoen, zullen ze bij de eerste was- en/of droogbeurt iets krimpen. Geen zorgen: daar is bij het ontwerp en de maatvoering rekening mee gehouden.
 • Welke maat heb ik nodig?
  Om tot een optimale pasvorm te komen, heeft noshirt voor het ontwerp van shirts en shorts de lichaamsbouw van veel verschillende mannen opgemeten. Daarom zijn de ondershirts iets langer dan gebruikelijk en is in het ontwerp rekening gehouden met de natuurlijke krimp na de eerste was- of droogbeurt. Het zou kunnen dat maat M daarom perfect past, terwijl je gewoonlijk maat L draagt. Welke short de ultieme pasvorm heeft voor jou, is afhankelijk van je lengte en gewicht. In deze tabel kun je zien welke maat het beste past bij jouw lichaamsbouw.
 • Waar worden de shirts en shorts gemaakt?
  De ateliers van noshirt bevinden zich binnen de EU. Zo kan de kwaliteit beter in de gaten worden gehouden, worden er normale lonen betaald en weten we zeker dat er geen kinderen bij de productie betrokken zijn. Die horen op school te zitten, niet in een fabriek.
 • Hoe kan ik betalen?
  Je kunt kiezen: direct betalen met iDEAL, via Paypal of met je creditcard (VISA of Mastercard). Hoe dat werkt, lees je hier.
 • Naar welke landen verzendt noshirt en wat zijn de verzendkosten?
  Noshirt verzendt haar producten naar waar jij dat wilt. De verzend- en administratiekosten zijn €2,95 binnen Nederland en €4,95 voor wie zijn pakketje in België wil laten bezorgen. Binnen Nederland en België betaal je bij bestellingen vanaf €74,95 geen verzendkosten. Woon je niet in Nederland of België en wil je iets bestellen? Binnen de EU betaal je €9,95 voor elke zending, ongeacht het aantal shirts en of shorts. Buiten de EU brengen wij voor elke zending €19,95 in rekening. Hou bij zendingen buiten de EU rekening met mogelijke inklarings- en/of douane kosten: deze zijn voor eigen rekening. Heb je nog aanvullende vragen: neem gerust contact met ons op via service@noshirt.nl
 • Ik ben niet tevreden. Wat nu?
  Stuur een mail naar service@noshirt.nl. We zullen binnen 2 dagen reageren. Bellen kan ook: 088-120 11 11 (maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur). Heb je je shirt of short 30 dagen lang uitgeprobeerd, maar ben je niet tevreden (om wat voor reden dan ook)? Dan kun je je product gewoon ruilen of je geld terug krijgen.
 • Gaat noshirt vertrouwelijk om met mijn gegevens?
  Ja. Die gebruiken we alleen om je bestelling te verwerken en je op de hoogte te houden van je bestelling. Kijk in de proclaimer voor meer informatie.

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen