Norisk service van noshirt

Noshirt is gemaakt van Supreme Comfort Cotton. Ontworpen met ultiem draagcomfort voor ogen. We vertrouwen volledig op de kwaliteit van onze producten en gaan voor uitsluitend tevreden klanten. Daarom geloven wij in een norisk service:

100% norisk
30 dagen uitproberen zonder risico

Je mag onze noshirts en noshorts altijd 30 dagen ervaren door ze te dragen, te wassen, te drogen en weer te dragen. Voldoen ze, om wat voor reden dan ook, niet aan je verwachtingen? Dan mag je ze, binnen 30 dagen nadat ze bij jou zijn bezorgd, kosteloos aan het (gratis) antwoordnummer terugsturen. Je kunt ze omruilen voor een ander product of een andere maat, of het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) teruggestort krijgen op je rekening.

noworries
Snel en simpel ruilen zonder verzendkosten

Is er iets mis gegaan met je bestelling of zijn je essentials te groot of te klein? No worries, vul het retourformulier in op noshirt.nl/service en stuur je bestelling gratis terug naar ons antwoordnummer. Je ontvangt je nieuwe noshirts en/of noshorts binnen 5 werkdagen.

noproblem
Krijg je aankoopbedrag teruggestort

Wil je je essentials niet ruilen en krijg je liever je aankoopbedrag terug? No problem, vul het retourformulier in en stuur je bestelling gratis terug naar ons antwoordnummer. We 
storten het aankoopbedrag dan binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour terug op je rekening.

nowaste
Maak eerst één verpakking open!

Heb je meerdere essentials besteld en twijfel je over de maat of pasvorm? Open dan eerst één verpakking en draag het noshirt of noshort een dag lang. Je mag het zelfs wassen en opnieuw dragen. Zo voorkom je geopende verpakkingen die niet meer verkoopbaar zijn als je toch besluit te retourneren.

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen