Privacy Statement

wij stellen jouw privacy op prijs

Noshirt verzamelt dagelijks veel informatie. Van jou, en van andere klanten en bezoekers. Informatie die we nodig hebben om onze producten en de dienstverlening daarachter iedere dag weer een beetje beter te maken.

We weten hoe belangrijk het is om goed en voorzichtig met al jouw gegevens en die van anderen om te gaan. Dus ja, wij houden jouw gegevens lekker voor ons zelf. Die heb je ons immers in vertrouwen verstrekt en het behouden van jouw vertrouwen in Noshirt is één van onze prioriteiten.

wij verzamelen gegevens

Voor het bestellen van producten is het noodzakelijk om persoonlijke informatie van jouw te vragen en vast te leggen. Daarnaast maakt onze website gebruik van zogenaamde “cookies” die jouw computer een unieke code geeft, die wordt opgeslagen op jouw harde schijf. Zo kunnen we je herkennen, bijvoorbeeld als je opnieuw een bestelling wilt plaatsen, en hoef je niet al je gegevens opnieuw in te voeren. Bovendien stelt het ons in staat om nog beter aan jouw wensen tegemoet te komen.

opslag en veiligheid

Noshirt heeft vergaande veiligheidsmaatregelen genomen om de informatie die via de website binnen komt, veilig te stellen. De informatie komt binnen en wordt opgeslagen op onze beveiligde databases die alleen toegankelijk zijn voor medewerkers van Noshirt en het door haar aangezochte internetbureau. Alle medewerkers en onderaannemers van Noshirt worden zorgvuldig gescreend, alvorens zij toegang krijgen tot die internetomgevingen waar zij toegang hebben tot jouw gegevens. 

gebruik en bekendmaking

Wij zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verhuren, verkopen of om niet beschikbaar stellen maar zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Je kunt uit onze bestanden verwijderd worden. Wil je niet langer onze nieuwsbrieven of emails ontvangen, of wil je om een andere reden dat wij jouw gegevens verwijderen uit onze bestanden, stuur dan een mail naar afmelden@noshirt.nl. Wij zorgen er dan voor dat je binnen 14 dagen uit al onze bestanden bent verwijderd. Mocht je nadat je je hebt afgemeld per ongeluk toch nog een mail of nieuwsbrief ontvangen, dan bieden wij hier alvast onze excuses daarvoor aan.

Je kunt ook contact met onze klantenservice opnemen. Dat kan je doen door te bellen met 088 - 120 1111 (lokaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur óf een email te sturen aan service@noshirt.nl. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen reageren.

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen