Invisible

Meer afbeeldingen

original - round V

?Maatadvies
M
 • 1 shirt € 34,95/stk
 • 3 shirts € 34,95 € 31,65/stk voordeel 9%
 • 7 shirts € 34,95 € 27,00/stk voordeel 23%
 • 15 shirts € 34,95 € 25,30/stk voordeel 28%

* Verplichte velden

€ 34,95 per stuk
€ 34,95 per stuk
-
+
 • Productomschrijving
 • Maattabel
 • Wastips
 • Materiaal
View more

NOSHIRT original - round V
Het comfortabele t-shirt met unieke ronde hals

Ervaar de luxe van een comfortabel, onzichtbaar ondershirt onder je overhemd
wanneer je deze hoog gesloten of met een das draagt. Slim fit, extra lang en van het allermooiste, eerlijke katoen.

NOSHIRT®

Alle ondershirts van NOSHIRT hebben een slim fit pasvorm, waardoor het shirt comfortabel aansluit op je lichaam en het je overhemd niet in de weg zit. Dankzij de extra lange achterkant blijft het noshirt altijd daar waar het hoort: in je broek. Ook na een lange rit of zit.

 

Door onze continue zoektocht naar het ideale ondershirt, hebben we inmiddels een aantal varianten ontwikkeld. We laten graag zien wanneer je het beste voor welk ondershirt kunt kiezen. En heb je moeite met kiezen, met onze keuzehulp helpen we je graag op weg.

 

Dankzij onze unieke kleur invisible khaki zie je geen contouren van je ondershirt wanneer je een wit of licht overhemd draagt.

 

Overigens, de V-hals van onze noshirts is afgestemd op hoe jij je overhemd het liefst draagt. Wanneer je alleen het bovenste (boord)knoopje open draagt, adviseren wij een regular V. Kies voor onze deep V wanneer je ook het 2e knoopje van je overhemd open laat. En ben je op zoek naar een ondershirt dat precies valt onder je (hoog)gesloten kraag van je overhemd, bijvoorbeeld wanneer je een stropdas draagt? Kies dan voor onze round V.

 

Kom je er niet uit? Je mag ons altijd tijdens kantooruren bellen voor een persoonlijk advies: 088 1201111 (lokaal tarief).

 


Welke V hals kies jij

Ondershirts hoor je niet te zien. Daarom ontwikkelt Noshirt haar ondershirts met een V-hals die speciaal is afgestemd op hoe je je overhemd draagt: met geen, 1 of 2 knoopjes open.

 

Draag je je ondershirt met 2 knoopjes open, dan is onze deep V zo gemaakt, dat de overslag van het openstaande deel van het overhemd precies over de kraag van het ondershirt valt. Zo voorkom je dat je de contouren of de rand van je ondershirt onder je overhemd ziet.

 

Draag je je ondershirt met 1 knoopje open, dan adviseren wij onze regular V. Zo gemaakt dat de overslag van het overhemd over de kraag van het ondershirt valt. Zo zie je ook nu geen lelijke contouren van je ondershirt door je overhemd heen.

 

Wanneer je je overhemd hoog gesloten of met een das draagt, is onze round V de beste keuze. De kraag van ons ondershirt met een round V valt samen met de kraag van je overhemd, en voorkomt lelijke contouren. Natuurlijk is onze round V ook ideaal te combineren met een trui.

 

Voor onder een wit (of licht) overhemd adviseren wij je altijd te kiezen voor onze unieke kleur invisible khaki. Dit voorkomt lelijke contouren, zowel bij de kraag als bij de mouwen.

NOSHIRT® original

Ons originele noshirt, ontworpen voor een ultiem draagcomfort onder alle omstandigheden. Gemaakt van onze eigen ‘blend’ Supreme Comfort Cotton en verkrijgbaar met 3 soorten V-hals. Draag noshirt onzichtbaar onder je overhemd. 

 

KENMERKEN
Comfortabel  /  Slim fit  /  Onzichtbaar  /  Langere achterkant

 

GEBRUIK

 • Herfst - Winter - Lente
 • Temperatuurwisselingen (verschillende ruimtes)
 

Ook verkrijgbaar in onze unieke kleur invisible khaki: zo voorkom je contouren van je ondershirt wanneer je een wit of licht overhemd draagt.

Beschikbare kleuren:
 • Wit
 • Invisible Khaki
 • Zwart

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen