Niet tevreden? Geld terug!

Gegarandeerd beter of je geld terug!

De shirts en shorts van Noshirt zijn gemaakt van superieur Supima katoen. Ons Amerikaans Supima katoen wordt in Portugal tot een mooie, fijne draad gesponnen, waarna ons atelier er het mooiste doek van breit. Wat dikkere stof voor onze NOSHIRT’s en NOSHORT’s original, wat dunnere stof voor onze NOSHIRTS lite en dry en onze NOSHORTS lite.

Onze sokken maken we van Egyptisch katoen of Merino wol. Die we met zorg laten spinnen en verven in Italië tot een fijne maar sterke draad in Italië. Deze draad gebruiken we om te komen tot de allerhoogste kwaliteit sok bij ons atelier in Engeland, waar de teennaad nog met de hand wordt afgewerkt, om knellen te voorkomen.

Al onze producten zijn dan ook met oog voor detail en de grootste zorg samengesteld. Veel handwerk, vakmanschap en gericht op ultiem draagcomfort. Dit geeft vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en de mensen die ze hebben gemaakt. Zoveel, dat je je bestelde noshirts, noshorts en nosocks altijd 30 dagen mag ervaren. Door ze te dragen, te wassen, te drogen en weer te dragen. Zodat je zeker weet of ze goed zitten, ook na die eerste keer wassen.

Vind jij ze niet beter dan je huidige ondershirts, shorts of sokken? Of voldoen ze, om wat voor reden dan ook, niet aan je verwachtingen? Dan mag je, binnen 30 dagen nadat ze bij jou zijn bezorgd, bij ons melden dat je ze wilt terugsturen. Je kunt ze omruilen voor een ander product, een andere maat, of het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) teruggestort krijgen op je rekening.

Wil je vooraf overleggen, twijfel je of heb je vragen voordat je je bestelling (deels) terug wilt sturen? Bel of mail ons gerust, dan proberen wij je te helpen om de beste keuze te maken.

welk noshirt past bij jou?

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen