Invisible khaki is ECHT niet zichtbaar!

Noshirt staat voor niet zichtbare, luxe draagcomfort shirts voor onder je overhemd. Draag je donkere overhemden dan is ons witte noshirt de mooie, stijlvolle en niet zichtbare oplossing.

Maar onder lichte overhemden zie je een wit ondershirt altijd nog wel. Vooral die contouren van het ondershirt bij de bovenarmen. Daarom hebben we speciaal de kleur invisible khaki ontwikkeld;  een unieke kleur die ECHT niet zichtbaar is. Het huidskleur-effect zorgt ervoor dat je nooit meer lelijke contouren bij je mouw en kraag ziet. Hierdoor kunnen we je ook onder je witte en lichte overhemden een niet zichtbare oplossing bieden.

Dankzij de V-hals van noshirt heb je geen lelijk, wit boordje. Je kan kiezen tussen een regular V (voor als je je overhemd met 1 knoopje open draagt) of een deep V (voor als je je overhemd met 2 knoopjes open draagt). Onze V-halzen zijn net iets dieper uitgesneden, zodat je echt geen randje ziet.

Voldoen ze, om wat voor reden dan ook, niet aan je verwachtingen? Dan mag je ze, binnen 30 dagen nadat ze bij jou zijn bezorgd naar ons terugsturen. Je kunt ze omruilen voor een ander product of een andere maat, of het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) teruggestort krijgen op je rekening. 

Welk noshirt past bij jou?

naar de keuzehulp

Onzichtbaar maar onmisbaar
Wij geloven dat een succesvolle dag start met comfortabel ondergoed dat je niet ziet, maar wel lekker zit. Dus is noshirt niet zichtbaar onder je overhemd. En wordt noshirt door veel van onze klanten als onmisbaar ervaren: heerlijk zacht en ademend katoen voor een hoog draagcomfort. Ook noshort heeft dankzij de Supreme Comfort Cotton ditzelfde heerlijke draagcomfort. Zonder vervelend opkruipende pijpen en vooral ook niet zichtbaar in de kleur invisible khaki onder een witte of lichte broek. 

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen