Gifts

Ideaal om te geven

Voor verjaardag, vaderdag of nieuwe baan

Nowaste

Nowaste

Onze NOWASTE producten. Gemaakt van net niet 100% perfecte noshirts. Afgekeurd tijdens onze strenge kwaliteitscontrole. Maar wel van de mooiste katoen. Dus weggooien was zonde. Kies uit een Laundry Bag of een Shoe Bag.

Het Blauwe Boekje

Het Blauwe Boekje

Het Blauwe Boekje is dé referentie voor het juiste gedrag in allerlei situaties. Perfect cadeau voor gastheren en ceremoniemeesters en iedereen die graag stijlvol door het leven wil gaan

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Met de cadeaubon van Noshirt kom je goed voor de dag. De cadeaubon zit verpakt in een originele Noshirt doos. Zo geef je een echt cadeau! De ontvanger kiest zelf zijn ideale shirts of shorts in de gewenste kleur en maat. 

NOWASTE

Jij verdient 100% perfecte ondershirts. Daarom maken we van eventuele net-niet-helemaal-perfecte ondershirts de nowaste laundry bags. Zo bestaat jouw bestelling altijd uit verse, ongedragen, frisse ondershirts, maar gooien we niets onnodig weg. Dat noemen wij bij Noshirt: nowaste!

 

LAUNDRY BAG

Je kent het wel: tijdens een weekendje weg, vakantie of zakenreis verzamel je je vuile ondergoed in een plastic tas. Maar plastic ademt niet, dus krijg je sneller vieze luchtjes! Maak vanaf nu gebruik van de nowaste laundry bag. Al het vuile ondergoed kun je er tijdens je reis in verzamelen, waar het kan blijven ademen dankzij de superieure, ademende eigenschappen van ons Supreme Comfort Cotton. En bij vertrek kan de hele waszak in de koffer. Zo blijft je vuile ondergoed gescheiden en je niet gedragen kleding schoon en fris. Ultieme hygiene!

 

SHOE BAG

De nowaste shoe bag: ideaal om je schoenen te beschermen. Voor op reis, als je je schone kleding schoon wilt houden en je schoenen netjes. Of voor in de kast, voor dat ene paar dat je de komende maanden toch niet draagt. En wat dacht je van in je sporttas, zodat de rest van je sportspullen niet vies worden. Genoeg mogelijkheden dus! De nowaste shoe bag heeft 2 vakken en houdt je linker- en rechterschoen gescheiden. Zo voorkom je dat (het vuil op) de zool van de ene schoen, het leer van de andere beschadigt. Het handig afsluitkoord houdt je schoenen op zijn plek.

 

Het Blauwe Boekje

Iedereen weet wel wat slechte manieren zijn, maar wat zijn nu precies goede manieren? En waarom zijn ze zo belangrijk? Het Blauwe Boekje is dé referentie voor het juiste gedrag in allerlei situaties. Van Aandacht tot Zwijgen, via cocktails, kleding, seks, sociale media en wijn: in ruim 300 vlot geschreven onderwerpen word je op weg geholpen naar een stijlvol leven. Ideaal voor gastheren, ceremoniemeesters en iedereen die graag een goede indruk achterlaat.

 

  • - Vol anekdotes, buitensporigheden, geschiedenis en (soms nutteloze) feitjes
  • - Met een wijn-, kook- en kledinglexicon
  • - Inclusief de volledige tekst van het Wilhelmus, het Belgische én het Vlaamse volkslied
  • - En duizenden manieren om te bluffen over wijn

 

Cadeaubonnen

Met een cadeaubon van Noshirt kom je goed voor de dag.

De cadeaubon zit verpakt in een originele Noshirt -doos.

Zo geef je een echt cadeau!

 

De ontvanger kiest zelf zijn ideale noshirt: noshirt of noshirt lite.

Met een deep V of regular V. Of zijn ideale noshort.

Beide natuurlijk in de gewenste kleur en maat. 

 

Stuur de cadeaubon naar je eigen adres en geef het zelf.

Of stuur direct naar de ontvanger door zijn (aflever)adres in te

vullen: zo krijgt hij de cadeaubon direct thuisgestuurd.

Wil je nog een persoonlijke boodschap of felicitatie toevoegen?

Mail ons op cadeaubon@noshirt.nl o.v.v. je ordernummer

en wij schrijven namens jou een leuk kaartje.

 

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Vragen? Stuur ons een mailtje