Boxershorts

Ultiem draagcomfort

zonder opkruipende pijpen

NOSHORT® original

NOSHORT original

Een slim fit boxershort die de hele dag lekker blijft zitten. Gemaakt van Supreme Comfort Cotton. De unieke vormgeving voorkomt opkruipende pijpen.

NOSHORT® color

NOSHORT color

De kleurrijke, seizoensvariant van de originele noshorts. Ultiem draagcomfort dankzij onze Supreme Comfort Cotton. In gelimiteerde oplage. Op = Op.

NOSHORT® lite

NOSHORT lite

De helft dunner en koeler. Slim fit draagcomfort met korte pijpen. Speciaal voor die warme dagen of wanneer een gewone boxershort te warm is.

Het geheim van een comfortabele boxershort:
gebruik het mooiste katoen en voorkom opkruipende pijpen

Wij deden onderzoek naar mannen en hun ondergoed. Met NOSHORT koop je een boxershort die goed zit, én goed blijft zitten. Met langere pijpen die niet opkruipen. Ruim 80% waardeert NOSHORT met een 8 of hoger.

NOSHORT® original

Ook zo’n hekel aan opkruipende pijpen? Of een short die al na enkele keren dragen in het kruis is uitgescheurd? Noshort is een stijlvolle boxershort ontworpen om de hele dag lekker te blijven zitten. Blijft ook na veelvuldig wassen in vorm. Gemaakt van onze Supreme Comfort Cotton: ademend, zacht en comfortabel. Met zorg en oog voor detail vervaardigd in onze ateliers.

 

Door de unieke (conische) vormgeving van de pijpen en de extra versteviging aan de onderzijde kruipt noshort niet op in de lies. En of je nu een gulp-gebruiker bent of niet: de opening van noshort is toegankelijk wanneer jij dat wil, maar blijft mooi gesloten wanneer je hem liever niet gebruikt.

 

Combineer noshort met de kleur van je noshirt. Of kies de kleur waar jij je prettig in voelt. Draag je een witte broek, kies dan de unieke kleur invisible khaki waarmee je lelijke contouren voorkomt.

 

Beschikbare kleuren:
  • Wit
  • Invisible Khaki
  • Zwart

NOSHORT® color

Onze orginele noshorts in een vrolijke of stijlvolle kleur.

Maar altijd in een gelimiteerde oplage. Wij kiezen elk seizoen een aantal nieuwe kleuren.


Zo combineer je bijvoorbeeld NOSHORT color – dress blue met onze NOSOCKS original – dress blue tot een stijlvolle set. 


Wees er snel bij want op = op.

 

Beschikbare kleuren:
  • Hunter Green
  • Dress Blue
  • Petrol

NOSHORT® lite

Een comfortabele trunk voor wanneer een gewone noshort te warm is. Gemaakt van onze dunste Supreme Comfort Cotton: ademend, zacht en lekker koel. Met een beetje elasthaan voor de juiste stretch. Met zorg en aandacht vervaardigd in onze ateliers.

 

Ondanks de kortere pijpen blijven de noshorts mooi zitten, ook na een lange dag op kantoor of in de auto. En door de aangepast pasvorm zonder gulp heeft de trunk een fantastische fit die het mannelijke lichaam op de juiste manier accentueert. 

 

Beschikbare kleuren:
  • Wit
  • Invisible Khaki
  • Zwart
  • Lichtblauw

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen