Boxershorts

Ultiem draagcomfort

zonder opkruipende pijpen

NOSHORT® original

NOSHORT original

Een slim fit boxershort die de hele dag lekker blijft zitten. Gemaakt van Supima Katoen (geteeld in de VS). De unieke vormgeving voorkomt opkruipende pijpen.

NOSHORT® new design

NOSHORT new design

Ons nieuwe en verfijnde design: stijlvol en een verbeterd draagcomfort door de verlaagde band. In gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de kleur staalblauw. Op = op.

NOSHORT® lite

NOSHORT lite

De helft dunner en koeler. Slim fit draagcomfort met korte pijpen. Speciaal voor die warme dagen of wanneer een gewone boxershort te warm is.

Het geheim van een comfortabele boxershort:
gebruik het mooiste katoen en voorkom opkruipende pijpen

Wij deden onderzoek naar mannen en hun ondergoed. Met NOSHORT koop je een boxershort die goed zit, én goed blijft zitten. Met langere pijpen die niet opkruipen. Ruim 80% waardeert NOSHORT met een 8 of hoger.

NOSHORT® original

Ook zo’n hekel aan opkruipende pijpen? Of een short die al na enkele keren dragen in het kruis is uitgescheurd? Noshort is een stijlvolle boxershort ontworpen om de hele dag lekker te blijven zitten. Blijft ook na veelvuldig wassen in vorm. Gemaakt van superieur Supima Katoen (VS): ademend, zacht en comfortabel. Met zorg en oog voor detail vervaardigd in onze ateliers.

 

Door de unieke (conische) vormgeving van de pijpen en de extra versteviging aan de onderzijde kruipt noshort niet op in de lies. En of je nu een gulp-gebruiker bent of niet: de opening van noshort is toegankelijk wanneer jij dat wil, maar blijft mooi gesloten wanneer je hem liever niet gebruikt.

 

Combineer noshort met de kleur van je noshirt. Of kies de kleur waar jij je prettig in voelt. Draag je een witte broek, kies dan de unieke kleur invisible khaki waarmee je lelijke contouren voorkomt.

 

Beschikbare kleuren:
  • Wit
  • Invisible Khaki
  • Zwart
  • Hunter Green
  • Dress Blue

NOSHORT® new design

Een nieuwe kleur en een vernieuwd design, dat is ons nieuwste noshort in de premium kleur staalblauw.

Voor de ontwikkeling van deze nieuwe noshort hebben we de feedback van onze klanten gebruikt. Het gevolg is stijlvolle boxershort zonder gulp met een iets verlaagde band, voor nóg meer draagcomfort.


Onze nieuwste noshort is nu in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en is stijlvol te combineren met onze staalblauwe nosocks.  

 

Beschikbare kleuren:
  • Staalblauw

NOSHORT® lite

Een comfortabele trunk voor wanneer een gewone noshort te warm is. Gemaakt van onze dunste Supima katoen: ademend, zacht en lekker koel. Met een beetje elasthaan voor de juiste stretch. Met zorg en aandacht vervaardigd in onze ateliers.

 

Ondanks de kortere pijpen blijven de noshorts mooi zitten, ook na een lange dag op kantoor of in de auto. En door de aangepast pasvorm zonder gulp heeft de trunk een fantastische fit die het mannelijke lichaam op de juiste manier accentueert. 

 

Beschikbare kleuren:
  • Wit
  • Invisible Khaki
  • Zwart
  • Lichtblauw

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen