Abonnementen

Kleine moeite, groot gemak

Ontvang elk kwartaal automatisch je favoriete 3-pack

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

NOSHIRT® abonnement

NOSHIRT abonnement

Nooit meer een dag beginnen zonder je favoriete ondershirt? Daar ben je zeker van met een noshirt-abonnement. Elk kwartaal ontvang je automatisch een voordelig 3-pack noshirt original, noshirt dry of noshirt lite. Zo heb je altijd een schoon én fris exemplaar in de kast liggen.


NOSHORT® abonnement

NOSHORT abonnement

Heb je eenmaal een comfortabele short gevonden die goed aansluit en niet opkruipt? Dan wil je waarschijnlijk nooit meer anders. Dat snappen wij. Daarom is er het Noshort-abonnement: ieder kwartaal een voordelig 3-pack met shorts in jouw favoriete type en kleur.


NOSOCKS® abonnement

NOSOCKS abonnement

Naadloze sokken die niet afzakken. Met verstevigde hiel en van ademend materiaal. Daar heb je nooit genoeg van! Met een Nosocks-abonnement haal je elk kwartaal drie paar nieuwe sokken in huis. Automatisch én voordelig. Zo zit je nooit meer zonder Nosocks.

Gemak en voordeel

Elk kwartaal automatisch een 3-pack met frisse exemplaren van je noshirts, noshorts en/of nosocks in huis? Met een abonnement is dat wel heel simpel. Je bepaalt in één keer de maat, kleur(en) en variant(en) en ontvangt deze vervolgens vier keer per jaar in een voordelig 3-pack.
 

Voor welk NOSHIRT abonnement ga jij? Kies hieronder voor welk product jij een abonnement wilt afsluiten. Wil je meerdere abonnementen combineren? Dat kan natuurlijk ook!


Spreekt een abonnement je aan, maar heb je andere wensen over de varianten of de frequentie? Neem dan gerust contact met ons op om je abonnement naar wens samen te stellen. Via deze weg kun je je abonnement(en) ook tussentijds wijzigen, pauzeren of opzeggen.


Meer weten? Lees hieronder verder of neem contact met ons op.NOSHIRT® abonnement

Nooit meer zonder noshirt. Dat is snel en makkelijk geregeld met het NOSHIRT abonnement. Met een abonnement ontvang je elk kwartaal automatisch een 3-pack met met frisse, nieuwe ondershirts thuis. Daarbij profiteer je uiteraard van het 3-pack voordeel en mis je nooit eventuele lopende acties.
 

Wat is jouw favoriete ondershirt? Kies hier eenmalig de variant(en) waarvoor je een abonnement wilt afsluiten. Kies vervolgens de v-hals(en) van jouw voorkeur, jouw maat en de kleur(en) die je wilt ontvangen. Je ontvangt vervolgens vier keer per jaar een 3-pack met jouw keuzes!

 

Wil je liever nog meer variatie in je abonnement, of kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice om je wensen te bespreken en in orde te laten maken.

 

NOSHORT® abonnement

Altijd je favoriete boxershort in huis? Daar ben je zeker van met het NOSHORT abonnement. Elk kwartaal ontvang je een nieuw 3-pack met jouw favoriete noshorts thuis. Uiteraard mis je nooit eventuele lopende acties en profiteer je standaard van het bekende 3-pack voordeel.
 

Bepaal in een paar stappen welke noshorts jij in huis wilt krijgen. Je bent hierbij vrij om te variëren in type, kleur en maat. Maar allemaal dezelfde kan natuurlijk ook. Je ontvangt jouw favoriete combinatie vervolgens elke 3 maanden.

 

Heb jij wensen die anders zijn dan hetgeen we je nu aanbieden? Wij denken graag met je mee. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

NOSOCKS® abonnement

Met het NOSOCKS abonnement haal je elk kwartaal automatisch drie nieuwe paren van je favoriete sokken in huis. Zodat je altijd complete, frisse én nieuwe exemplaren op voorraad hebt, zonder eraan te hoeven denken. Bovendien ontvang je altijd het bekende 3-pack voordeel en profiteer je automatisch van eventuele lopende acties, die in dat kwartaal gelden voor de producten uit jouw abonnement.
 

Kies in vier simpele stappen voor jouw gewenste type nosocks, de kleur, de maat en het aantal sokken dat je wilt ontvangen in die variant. Zo vul je gemakkelijk je 3-pack met verschillende varianten, of gewoon met drie dezelfde paren sokken. Je ontvangt vervolgens vier keer per jaar een 3-pack met jouw keuzes!

 

Heb je vragen over het abonnement, of weet je niet welk type sok je moet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

 

Hoe het werkt

We bieden het NOSHIRT abonnement aan om jou werk uit handen te nemen. Wanneer jij een abonnement hebt besteld ontvang je elk kwartaal je abonnement in huis. Punt. Alleen als je iets wilt wijzigen vragen wij uiteraard van je om hierover contact met ons op te nemen.
 

Het abonnement gaat in nadat jij de bestelling van het abonnement hebt voltooid. Deze bestelling betaal je direct en de verzending hiervan wordt ook direct in werking gezet. Bij het plaatsen van de bestelling wordt je gevraagd om akkoord te gaan met automatisch incasso. Deze toestemming hebben wij nodig om ervoor te zorgen dat jij verder geen werk meer hebt aan je abonnement. Parallel aan het ontvangen van je abonnement vindt de incasso opdracht plaats.
 

Een week voor elke verzending ontvang je van ons een mail met een herinnering. Dan weet jij dat je weer frisse exemplaren van jouw favoriete noshirt producten gaat ontvangen én heb je de kans om hierin eventueel nog wijzigingen aan te brengen. Misschien wil je een keer een ander type shirt in je abonnement, of wil je de frequentie van het abonnement aanpassen. Ook het onderbreken of opzeggen van het abonnement kun je heel simpel via onze klantenservice doen.


Zijn er nog vragen onbeantwoord? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven graag antwoord op je vragen.

Even geduld a.u.b.

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen Naar kassa en afrekenen